Wie behandelt u?

Sophie Bonnet heeft in 2010 de opleiding Klassieke acupunctuur aan de Academie voor Chinese geneeswijze Qing-Bai te Amersfoort cum laude afgerond.
Aanvullende opleidingen die ze volgde zijn onder meer Kindertuina, Kinderacupunctuur, Gynaecologie, Ooracupunctuur, Voedingsintolerantie- en allergie-testen alsook Pijntherapie en Trigger-points.

In 2019 ben ik de opleiding Toyohari, Japanse acupunctuur, gaan volgen en heb die in december 2020 met succes afgerond. Toyohari is een zeer subtiele en energetische manier van werken die zo goed bij mij past dat ik inmiddels volledig ben overgegaan op deze methode van behandelen.

Ik werk vanuit mijn hart. Door mijn sensitiviteit kan ik vaak beter voelen wat de onderliggende oorzaak van een bepaalde klacht of emotie is. Toch sta ik met beide benen op de grond.

Acupunctuurpraktijk Vuurvogel is aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong. Dat betekent dat de kosten van de behandeling, afhankelijk van de soort polis die men heeft, geheel of gedeeltelijk via de zorgverzekering kunnen worden vergoed.

De kosten van een behandeling vindt u op de pagina Tarieven.